7/2017

Prvé spoločné jamy Kuba a Ďura v skušobni v kulturáku Ružinov. Od jazzových štandardov, až po Prodigy. Prvé úvahy o založení kapely.

12/2018

Do jammovania sa zapája Vlado. Kubo zapína nahrávanie na telefóne a vznika prvý záznam materiálu.

2/2019

Pri jamovaní zisťujeme, že bez basy to nepôjde, aj keď by bolo "viac tuke na kšefte" (Ďuri). Do zostavy prichádza Kopo, kapela sa uceluje, jamy pokračujú.

3/2019

Nahrávanie dema Forest walk a Factory run.

"Všetci štyria sme si bookli 2 doobedia voľno. Mali sme pripravené 2 skladby, ktoré určite chceme nahrať. Forest walk a Factory run. Požičali sme si teda analógový mix, nastavili telefóny na profi záznam videa, nainštalovali si Audacity a nastavili sme mix len tak od oka, aby sa nič nepovedalo. Kopo nahrával iba pocitovo, keďže nemal žiadny odposluch. Úroveň nahrávky bola dosť zlá na to, aby sme sa s ňou prihlásili do prvej súťaže v rádiu. Demovnica_FM, ktorú produkuje Rádio_FM, je presne ten typ súťaže, ktorý by každá začínajúca kapela alebo projekt mali absolvovať. Epos dlhý 7 a pol minúty bohužiaľ nezaznel ani raz v plnej dĺžke. No aj napriek tomu sa nám podarilo spraviť prvý rozhovor do rádia o nás a o Forest walk." (Kubo)

4/2019

Náš prvý GIG na výstave Jozefa Piláta v Synagoga Status Quo Ante.

6/2019

Vznik identu d# pipl araund.
Ako kapela sme potrebovali svoju vizuálnu identitu, svoju značku.  Vznikla primitívnou vektorizáciou našej vôbec prvej spoločnej fotografie. Kubová hlava bola najsúcejšia.

7/2019

Koncert v Banskej Štiavnici v Eleuzíne.
V takomto krásnom priestore sme si zahrali.

8/2019

Multižánrový večer v Záhrade Turčianskej galérie.
Dramaturgicky zvláštne vystavaný večer. Hrali sme po sláčikovom kvartete, na ktoré prišli najmä staršie ročníky. Tie húfne opustili miesta v prvých radoch už pri našom prvom treku. 

10/2019

V KC Dunaj sme vystúpili v rámci demovnicového koncertu. 

10/2019

Zahrali sme si na BJD. Skladba frustration before disco vznikla práve pre tento moment. Pre zvukárov sme boli ich slovami osviežením, preto neváhali naplno využiť potenciál svojej nevyužitej svetelnej techniky.

12/2019

Hoci sme presvedčení, že naša hudba znie lepšie ak je nahlas, radi sme zahrali aj v komornej atmosfére kaviarne/projektu In Between Books.

3/2020

Ešte pred prvým kovidovým logdanom sa nám podarilo odohrať koncert na výročie Malého Berlína v TT. 

4/2020

Ďuri sa vrátil z pojazdu v Kirgizstane s videomateriálom, ktorý sa krásne hodil ako vizuál skladby Flo 8, ktorú sme medzičasom nahrali v štúdiu v Martine. Do digitálneho sveta sme pustili náš prvý videoklip.

5/2020

Ako každá kapela, aj my sme sa stretávali mimo skúšobne. Miesto krčmy sme uprednostnili čerstvý vzduch a takúto zenovú aktivitu, pri ktorej sme viedli rozmanité filozofické debaty.

8/2020

Naše jediné covidové vystúpenie v rámci Žilinského kultúrneho leta.  

11/2020

Nahrávanie albumu v Štúdiu PULP.

Na nahrávanie sme si rezervovali 4 dni. Plán sme mali jednoduchý. Zahrať pesničky spolu naživo ako kapela a následne pracovať s najlepším tejkom. Tým ušetríme čas a bude cítiť živé hranie. To ako nám plán vychádzal ilustrujú tieto fotografie. Po 4 dňoch sme mali v zásade hotovo. Náš kamarát Lukáš Cintula nám pomohol a dofarbil svojimi klávesami viacero skladieb. Zároveň ponúkol nejednú cennú radu pri mixovaní.

04/2021

Oficiálne domixovanie albumu

12/2021

Odštartovali sme kampaň na startlabe na podporu vydania albumu.

05/2022

Po úspešnej kampani sme album digitálne vydali. Covid pominul a my sme tak konečne dostali možnosť predstaviť  album aj naživo.  Táto fotka je z posledného vystúpenia na PET JAZZ festivale v Petržalke.

5. 6. 2022

Všetci sa momentálne tešíme na krst, ktorý prebehne v Nedeľu 6.5.2022 v bratislavskej Fuge.